Ervaringen van cliënten

Psycholoog Ede - Psycholoog Imanda

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Ede – Imanda

5 / 5 sterren –
“Ik heb Imanda ervaren als een heel vriendelijke, oprechte en meedenkende psycholoog. Vanuit haar kennis en expertise op het gebied van hoogbegaafdheid heeft ze me heel veel kunnen leren.

Haar open en eerlijke houding zorgden voor laagdrempelig contact waarin ik me snel op mijn gemak voelde.

Daarnaast vond ik het heel prettig dat Imanda in staat is vanuit verschillende perspectieven naar een probleem te kijken. Ze verplaatste zich tijdens onze gesprekken echt in mijn belevingswereld. Daardoor is het gelukt om vanuit mijn eigen kracht en mogelijkheden tot oplossingen te komen.”Psycholoog Ede – Imanda

5 / 5 sterren –
“Heb bijzonder veel gehad aan de sessies bij Imanda (nog steeds 6 weekelijks). Ze is deskundig, integer, doortastend, eerlijk en zeer prettig in de omgang.

Heb veel geleerd zoals het omgaan met HSP wat ik heb/ben. Ik heb mogen voelen hoe het is om jezelf kwetsbaar op te mogen stellen.

Ik kan zeggen dat ik mezelf zeer comfortabel voel als ik bij Imanda in gesprek ben dit komt het uiteindelijke resultaat zeer ten goede.”
Psycholoog Ede – Imanda

5 / 5 sterren –
“Imanda geeft je het gevoel dat je echt begrepen wordt. Ze luistert nauwlettend, onthoud details en stelt goede vragen. Een fantastische psychotherapeute! Ik ben haar erg dankbaar.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op